Težko si je predstavljati opravilo ali delovni proces, pri katerem niso vključene naše roke. Dviganje, nošenje, sortiranje, pakiranje, delo z orodjem … so opravila, ki so popolnoma odvisna od rok in njihovih neverjetnih sposobnosti.

Letno se v Evropi zgodi več kot 1,5 milijona poškodb rok pri delu, kar povprečno pomeni tri izgubljene delovne dni na zaposlenega. Skupno več kot 4,5 milijona delovnih dni letno. Kljub temu še vedno mnogo delavcev opravlja svoje delo brez ali z neustrezno zaščito rok.

Rokavice StayerSafety® so izdelane iz izbranih, najkvalitetnejših materialov, po najnovejših tehnologijah. Na osnovi dolgoletnih izkušenj in potreb naših uporabnikov smo razvili široko paleto rokavic, ki jih odlikuje ergonomska oblika ter različni materiali in debeline podlog, pletiv in nanosov. Blagovna znamka StayerSafety® tako zagotavlja najboljše razmerje med zaščito, produktivnostjo in udobjem na eni in ceno na drugi strani. Dodatno vam nudimo rokavice blagovnih znamk Ansell, uvex, Boxer, MacTuc, Vochoc, Červa … ter vam s tem zagotavljamo najširšo možno ponudbo in rešitve za praktično vsako delovno mesto in proces.

gloves_EN420

gloves_measure

gloves_mechanical

gloves_microbio

gloves_chemical

gloves_chemical_resistance

gloves_heat

gloves_freeze

gloves_nuclear1

gloves_blade1

gloves_antistatic

gloves_antivib

gloves_welding

gloves_firefighters

gloves_chainsaw

gloves_electro

gloves_food

glovves_CE

gloves_UIS