Delovna oblačila

Delovni jeans PLUS®

Delovni jeans PLUS®

PLUS® Not Just Workwear Premium denim

Ideja za razvoj in proizvodnjo jeans delovnih oblačil se je pred petimi leti porodila v glavah Tomislava Grahovca iz Zagreba in Primoža Štajerja iz Škofje Loke. Oba velika ljubitelja premium denim oblačil, obenem pa strokovnjaka na področju delovnih oblačil in osebne varovalne opreme. Jeans hlače so svoj pohod v 19. stoletju začele kot delovno oblačilo in se šele po drugi svetovni vojni uveljavile kot modno. Z linijo PLUS® Not Just Workwear smo se želeli vrniti na to izhodišče.

V skoraj petih letih razvoja in testiranj smo prišli do linije jeans hlač, jaken in srajc, ki so izdelane iz skrbno izbranih, najkvalitetnejših materialov in komponent, ki nam jih dobavljajo proizvajalci iz EU, ki spadajo v svetovni kakovostni vrh. Izdelki PLUS® Not Just Workwear so tako 100% evropski izdelek najvišje možne kakovosti. 12 unčna stretch denim metraža prihaja iz tovarne Candiani, v bližini Milana, sukanec iz Maribora, gumbi in zakovice iz Varaždina, krojenje in šivanje poteka v naši proizvodnji v Zagrebu.

V ponudbi sta dva modela jaken in sedem modelov hlač. Nekateri modeli hlač so na voljo v različnih barvah sukanca. Izbirate lahko med klasičnimi 5-žepnimi hlačami, pa vse do »multipocket« modelov z dodatnimi ojačitvami. Na najbolj izpostavljenih delih so izjemno močni trojni šivi. Kroji in materiali zagotavljajo najvišjo stopnjo udobja, izjemno vzdržljivost oz. življensko dobo in nenazadnje sodoben izgled. Pri dizajnu smo bili še posebej pozorni na to, da boste jeans oblačilo PLUS®, lahko nosili tudi v prostem času.

Vsi izdelki PLUS® so izdelani iz t.i. RAW denima, kar pomeni, da po izdelavi niso podvrženi industrijskemu pranju ali drugim mehanskim oz. kemičnim obdelavam. RAW denim zagotavlja, da se po prvih dneh nošenja in prvih pranjih, oblačilo oblikuje oz. prilagodi vašemu telesu in aktivnostim. Tudi življenska doba takšnega oblačila je daljša. Po prvem pranju se oblačilo skrči za cca. 3% (predvsem po dolžini), barva se spremeni iz zelo temno modre v klasično jeans indigo modro, material pa se občutno zmehča.

Če na kratko povzamem – za vse zgoraj opisano smo se odločili izključno v cilju izdelati oblačila najvišje možne kakovosti in udobja za sprejemljivo ceno. Za svojimi izdelki stojimo 100%, zato vam v primeru, da se vam oblačilo, strga, poškoduje ali se pojavi katerakoli druga napaka, garantiramo brezplačno popravilo.

Z PLUS® Not Just Workwear boste delali varno, udobno in v stilu.

plus premium denim jeans

Izberite svoj kos.